A Fidesz titkos betelepítései ellentmondanak uszító kampányának

Ide aztán nem jön senki, mondják: aztán mégis megjelennek. De mi ezzel a baj?

A Jobbik szerint a Fidesz változatlanul azt hazudja, hogy senkit nem fogad be, miközben az utóbbi években – Magyarország egyetlen bevándorlás-szervező alakulataként – már 86 ezer migránst telepített hazánkba.

Pénteken kiadott közleményükben kitértek arra is, hogy titokban 300 venezuelai embert is befogadtunk. Erről azt írják,

humanitárius és keresztényi szempontok alapján nem is lenne ezzel gond, kivált, ha igazak azok az információk, amelyek szerint a dél-amerikai országból érkezettek magyar felmenőkkel is rendelkeznek.

Az N1TV már tavaly riportot készített a menekültekről:

A probléma a legnagyobb ellenzéki párt szerint azzal van, hogy álságos módon titkolózott a kormány, s ha rajtuk múlik, még most sem hoztak volna nyilvánosságra az ügyben semmilyen információt.

Mert Orbán Viktor és fideszes párttársai is érzik, hogy hazug, gyűlöletkeltő kommunikációjukkal nincs összhangban a venezuelaiak befogadása.

A közlemény szerzője, Potocskáné Kőrösi Anita országgyűlési képviselő azt írja, emlékezetesek voltak azok az esetek is, amikor kormánypárti képviselők a tavalyi választási kampányban

azzal riogattak minden választókörzetben, hogy elhagyatott telephelyeken, laktanyákban fog az ellenzék migránsokat elhelyezni, amennyiben nem a Fidesz győz.

Miközben tehát a Fidesz gyűlölködik, még hazudik is, amikor arról beszél, hogy egyetlen bevándorlót sem fogad be Magyarország – fogalmazott, hozzátéve: valójában tízezrével telepítettek be Orbánék ázsiai és afrikai migránsokat, akik egy részének ingyen utazás, ingyen lakás, ingyen nyelvtanfolyam jár.

Milyen kár, hogy ezek a magyar emberek számára mind fizetős szolgáltatások – jegyezte meg.

A Jobbik a Fidesz-rendszerének bukása után haladéktalanul kivizsgálja a 86 ezer betelepített migráns Magyarországra érkezésének körülményeit és státuszát – közölte.