Visszaállították Mirkóczki Facebook-oldalát

A nyilvánosság ereje.

Mint arról szerdán beszámoltunk, vasárnap este óta elérhetetlen volt Mirkóczki Ádám Facebook-oldala. A közösségi portál üzemeltetői sűrű bocsánatkérések közepette állították helyre a csaknem 9 ezer követővel rendelkező oldalt. Mint a fejlesztők írják levelükben, egy „hiba” miatt volt elérhetetlen a politikus közösségi site-ja, sajnálják az okozott kellemetlenséget, és nagyra értékelik, hogy felülvizsgáltatták velük az esetet.

A Facebook letiltotta Mirkóczki Ádám oldalát

Vasárnap este óta elérhetetlen Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő Facebook-oldala. Kérdésünkre az ellenzéki szóvivő elmondta: a közösségi portál semmiféle előzetes értesítést nem küldött, ezért hétfőn e-mailben fordultak a Facebook üzemeltetőihez. Levelükre válasz azóta sem érkezett.Nehéz elvonatkoztatni attól, hogy a népszerű Heves megyei politikus pénteken megosztott egy videót, melyen a törvénytelenül eltávolított plakátok ügyében „vív" a kormányhivatal munkatársaival.

Így ismét elérhető az a videó, melyen a Jobbik népszerű Heves megyei politikusa a törvénytelen plakáteltávolítás ellen lép fel, valamint az is, ahol a véleménye szerint fideszes kifizetőhelyként működő megyei vállalkozás- és területfejlesztési alapítvány kétes gazdálkodását firtatja.