Mit árul el a YouTube Magyarországról? Íme a 10 legnézettebb videó

A listát majd 10 milliós nézettséggel egy bő másfél perces időjárás-jelentés vezeti, gyanítható, hogy a felhasználókat nem az évekkel ezelőtti hőmérséklet érdekelte a "very sexy weather news from hungary" című videó megtekintésekor.



A második és a harmadik helyen 7,7 illetve 7,3 milliós nézettséggel a Team Wild TV felvételei állnak, melyeken épp vaddisznókra vadásznak hazánkban.




A negyedik helyezettre még ennyire sem lehetünk büszkék: Xenia Sergeyevna Onatopp James Bond-filmes jelenetének annyi köze van hozzánk, hogy a videó magyar szinkronnal lett feltöltve. A vad csókolózós jelenetet 5,5 millióan látták.



A hatodikat már ide sem tesszük, csak egy újabb vaddisznóra vadászós videó.

Őket követi az Ozora Fesztivál 2009-es videójának hatodik része közel 3 millió látogatóval, majd jön Wolf Kati 4 évvel ezelőtti Eurovíziós Dalfesztiválra készített dala.



A sort már csak azért folytatjuk, hogy meglegyen a tízes lista: a 17 perces The Song of the Butterfly című dalt 2,7 millióan, az elképesztő súlyokat húzó kutyákat pedig 2,6 millióan, Kállay-Saunders szintén Eurovíziós dalát 2,5 millióan tekintették meg.

Ez összesen több mint 40 millió ember, de szerencsére azért feltételezhetjük, hogy a külföldiek hazánkról szerzett ismeretei nem kizárólag innen származnak. Akinek mégis, annak Magyarország a dekoratív időjárásjelentők, a vaddisznóra vadászó vadászok, a drogos hippifesztivál és Wolf Kati országa marad.