„Vona Gábor haljon meg!”

Visszafogott vélemény egy elvakult, kihasznált, orbánista nyugdíjastól.

Annyira nem, hogy pár hete Dunaújvárosban egy lakossági fórumon oda is ment a Jobbik elnökéhez.

Tupó bácsitól az N1TV megtudta, hogy szerinte miért „nem ember” Vona Gábor, és azt is, hogy meddig fog élni Orbán Viktor, akivel közös fotója is van az elrakott Nemzeti konzultációs levelek között.

A házaspár a tévéből tájékozódik, és azt is onnan hallották, hogy a Jobbik-elnök miket mondott az idősekről - bár a teljes szöveggel nem találkoztak, hiszen az az interneten volt. Terry Black viszont hiteles forrás, ha Vonáról van szó.

Talán az ilyen mentalitásra gondolhatott Vona Gábor akkor, amikor azt írta egy bejegyzésében, hogy sajnos a nyugdíjasok egy része az „aljas orbánizmus” játékszerévé vált, ahonnan az agresszió sem hiányzik.

Frissítés: megszólalt Vona is

Vona Gábor is reagált Tupó bácsi videójára, és mint sejthető volt, a Jobbik elnöke az ilyen tapasztalatok mentén szűrte le azt a tényt, hogy vannak olyan idős emberek, akiknél a fanatizmus és az agresszió veszélyes elegyet alkot.

Íme, hogyan látja a Jobbik-elnök ezt az egészet:

"Vona Gábor haljon meg!"

"Vona Gábor haljon meg!" A Nemzeti Televízió megtalálta azt a dunaújvárosi nyugdíjast, akiről a nagy vihart kavart Facebook bejegyzésem szólt. Vagyis nem az összes nyugdíjasról, ahogy a Fidesz hazudja, nem, hanem erről az emberről és hasonszőrű társairól, például a Tusványoson földön fekvő nőt taposó fideszes nyugdíjas férfiről! A Habony-média "legyártotta" a neki tetsző embertípust. Gratulálok! Miközben Orbán Viktor fényképét simogatja Tupó bácsi, az én halálomat kívánja, hiszen nem vagyok ember. Őket védelmezi és manipulálja a kormány és a nyugdíjas fantomszervezetei. Szégyenletes. Kötelező videó! Mindenki nézze meg, ossza tovább és döntse el, hogy igazam volt-e, amikor a józanul gondolkodó és kulturáltan viselkedni tudó idősek és fiatalok nevében azt mondtam: elég volt az agresszióból, a gyűlöletből! Elég volt ebből a beteglelkű kormányból!

Közzétette: Vona Gábor – 2017. augusztus 3.