Győzikének nem is kellett az a 194 millió, amit lefoglaltak a széfben a NAV-osok

Azt ajándékba kapta a gazdag nagymamától, és a lányainak adta.

Mint ismert, a Győzike nevű énekes, vagy mi ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), és még április közepén házkutatást tartottak nála a nyomozók, majd múlt hét csütörtökön egy belvárosi bankban is, ahonnan elvittek 194 millió forintot.

Csakhogy Győzike állítása szerint az nem az ő pénze, hanem a lányaié.

Pontosabban, az ő pénze volt, ajándékba kapta a nagymamitól

("2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt" - teccik érteni?).

Aztán ezt a pénzt 2011-ben elvitte a NAV, majd a zárolás után visszakapták, de Győzike lemondott a milliókról ("akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem. Két éve 97 milliót kapott Evelin, és ugyanennyit Virág, ez volt a pesti széfben elzárva").

Győzike még azt is elárulta a Blikknek, hogy a NAV-osok azt akarják bebizonyítani a 194 millió forintot rejtő széfről, hogy az nem Evelin fiókja, és hogy ő írtam alá lánya helyett a papírt. Ezért most igazságügyi írásszakértőt rendelnek majd ki. "Koholt vád alapján jöttek ki a bankba, ott tartottak egész nap étlen-szomjan, még mosdóba se mehettem egyedül" - panaszkodott a lapnak a "showman".

S hogy honnan vehette a példát Győzike? Hát, hallottunk már mi is olyan kormánytagról, akinek az általános iskolás gyermeke nagyobb értékű vagyontárgy fölött rendelkezik már most, mint egy 3 munkahelyen dolgozó mentőápoló.