A Nébih közleménye szerint a vendéglátóhely a döglött egér és az egérrágta élelmiszerek mellett több pontban is megsétette az előírásokat.
- A húselőkészítőben található hűtőben például együtt tárolták a nyers húst és a fedetlen készételeket, míg a főzőtér hűtőiben vegyesen tartottak alapanyagokat, félkész és késztermékeket.
- Az alapanyagok jelentős része 2015-ben, illetve 2016-ban járt le, de 2012-es szavatossági idejű garnélarák is volt a fagyasztóban.
- A helyiség és berendezései szennyezett volt és a mosogatómedencéket sem lehetett használni.
[video:https://youtu.be/3BTqT8Wcrak]
A hatóság 37 tétel, összesen 87,367 kg mennyiségű alapanyag, félkész-, illetve késztermék forgalomból történő kivonását, valamint – az elfogadhatatlan higiéniai körülmények miatt – az étterem melegkonyhás tevékenységének felfüggesztését rendelte el.