Vignjevic a kezdésnek örült, az azeri gólok miatt szomorú

Az azeri Neftci PKF elleni mérkőzés után értékelt a lila-fehérek trénere.

Az Újpest vezetett, de kikapott Azerbajdzsánban

A lila-fehérek két játékosra nem számíthattak, ugyanis a bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel, így a mali Alassane Diallo és a nigériai Obinna Nwobodo nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat. A bakui összecsapás gyors újpesti góllal indult: Zsótér balról érkező beadását Nagy kapásból, kilenc méterről lőtte a kapuba.

„Már a meccs előtt tudtuk, hogy a Neftci csapata egy minőségi játékosokból álló egység, azzal is tisztában voltunk, hogy ilyen szinteken sokkal tapasztaltabb labdarúgókkal rendelkeznek, mint a mi együttesünk. Mindennek ellenére, úgy gondoljuk, hogy a Neftci nem verhetetlen csapat”

- nyilatkozta Vignjevic.

Szerinte a probléma ott volt, hogy négy hét kihagyás után az újpesti játékosok nem álltak készen egy ilyen mérkőzésre, valamint két meghatározó labdarúgójuk sem tudott pályára lépni, „ők nagyon hiányoztak a keretből”.

 

A bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel, és az Újpest FC két játékosa, Diallo Alassane és Nwobodo Obinna nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat Azerbajdzsánba.

„Örültem a kezdésnek, különösen azért, mert már a 10. percben megszereztük a vezetést, és megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a meccset. 0-1 után vártuk a pillanatot, hogy még egy gólt értékesítsünk, azonban ez nem sikerült. Szomorú vagyok, hogy a hazaiak több gólt is szereztek, hiszen nem az általuk kialakított helyzetekből találtak be a kapunkba, hanem a mi hibáinkat használták ki, amelynek köszönhetően három könnyű gólt lőttek, mondhatni, ajándékba adtuk nekik a találatokat”

– fogalmazott a lila-fehér tréner.

Fotó: ujpestfc.hu