Nem normális, hogy a kormány a városnéző buszok áfáját csökkentette az élelmiszereké helyett

Nem normális, hogy a kormány a városnéző buszok áfáját csökkentette az élelmiszereké helyett

Dilettáns helyett normális, felelős kormányzást, és a valódi nemzeti érdek szem előtt tartását várja a Jobbik, főleg a 27 százalékos rekorder áfa tükrében.

"Miközben az Európa-rekordot jelentő Orbán-infláció mellett Európa-bajnok áfa is sújtja minden egyes bevásárlásnál a magyar családokat, ráadásul az itthon elérhető bérek már nem csak az uniós átlagtól, de a régiós szinttől is jócskán elmaradnak, a magát nemzetinek, konzervatívnak hazudó Orbán-kormány mit tesz?

27 százalékról 5 százalékra csökkenti a jellemzően külföldi turisták által használt „hop on hop off” városnéző buszok áfáját!"

- mutatott rá a Jobbik-Konzervatívok szerdai közleményében.

"A Fidesz újabb dilettáns lépésével sokadjára nézi hülyének és köpi szembe a magyar embereket! Ebből elég volt!"

- elégelte meg a konzervatív párt, hozzáfűzve: továbbra is az áfa eltörlését követelik az alapvető élelmiszerek, a rezsi, illetve a gyermeknevelési cikkek esetében, hogy több pénz maradjon a magyar családok zsebében.

Egy normális kormány számára a magyar nemzeti érdek lenne az első! Dilettáns helyett felelős kormányt! Normális Magyarországot!

- zárul a jobbikos sajtóközlemény.

(Címlapkép: A Big Bus Tours, a nyílt tetejű buszos városnéző túrák legnagyobb üzemeltetőjének turistákat szállító járműve a főváros XIV. kerületében, a Városligeti tó partján álló műemlék Műjégpálya-épület előtt. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)