Nem fogja kitalálni, kik késeltek a 4-es 6-os villamoson

A rendőrség felvételeket közölt a csütörtöki késelés feltételezett elkövetőiről.

Az ismeretlen tettesek a Budapest II., Mechwart téren a 11-es jelzésű autóbusszal elmenekültek a helyszínről - írja a police.hu.

A kamerafelvételek alapján az egyik elkövető körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete felnyírt hajú férfi, aki zöld színű pólót és kék színű farmernadrágot viselt. Társa körülbelül 18-20 év körüli, 150-160 centiméter magas, barna hosszú hajú, vékony testalkatú nő, aki narancssárga felsőt és kék farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki felismeri a felvételeken látható férfit és nőt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja 06/1-346-1800-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A 4-es 6-os villamos a bűnözők paradicsoma

A csütörtöki napon ismét egy súlyos bűncselekményt követtek el a fővárosi tömegközlekedés egyik legforgalmasabb vonalán, a 4-es 6-os villamoson. A zsebtolvajok Kánaánja, az éjszakai vámszedők terepe, valamint számos hasonló jelzővel illették az elmúlt időszakban ezt a szakaszt, a csütörtöki késelés pedig sajnos ismételten alátámasztja azt, amit a fővárosi Jobbik már számtalanszor hangsúlyozott: a közösségi közlekedési eszközökön az utasok nem érezhetik magukat biztonságban – írta az esetre reagálva Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője sajtóközleményében.