Nem léphet fel a Rózsaszín Pittbull, mert "náci" számot írtak a migránsokról

Nem léphet fel a Punk Karácsonyon a banda, mert a migrációs áradatról szóló számuk miatt lenácizták őket. 

A rendezvény előtt másfél hónappal törölték a fellépők listájáról a Rózsaszín Pittbullt. A zenekar a Facebook-oldalán így számol be a balhéról: "Aki miattunk készült volna a Punkkarácsonyra, annak tudnia kell, hogy mi nem leszünk ott.

Több fellépő zenekar "bojkottot" hirdetett, miszerint, ők nem játszanak "náci" zenekarral egy színpadon."

A hisztit a banda új klipje váltotta ki, amelyben a frontember egy hajléktalan bőrébe bújva mondja el keresetlen szavakkal, faék egyszerűséggel a véleményét a bevándorlási hullámról, illetve a migránsokat segítőkről.
 
 
A szöveg jelentős része valóban egypontnullás gyalázkodás, de ha az ember beszélgetett már kocsmában egyszerű melósokkal, fél- és teljesen csöves arcokkal a témáról, az tudja, hogy őket valóban aránylag ritkán zavarja, ha két kevert között átlépik a píszi határait. Persze, nyilván a Szomjas Pókban, meg a Dallas Sörözőben is találni olyan embert, aki lelkes támogatója a Migration Aidnek, szóval általánosítani ezen a téren sem érdemes. De ez csak akkor volna fontos, ha a Pittbull ezt az egészet halál komolyan gondolná. 
De nem, rohadtul nem gondolják komolyan. 
Aki ismeri a banda elmúlt két évtizedes munkásságát (márpedig ennek hiányában csak nem kellene lenácizni őket), az tudja, hogy Pittbullék 
az ország legelborultabb polgárpukkasztói. 
Ők már akkor széttrollkodtak mindent és mindenkit, amikor a trollkodás fogalmát még fel sem találta az internet népe. Nincs olyan csoport széles e hazában, akibe a komlói punkok ne törölték volna bele a bakancsukat. Megkapták a magukét a prolik, a rendőrök, a homoszexuálisok, a celebek, a románok és az egyházak is. Gyalázták már Gobbi Hildát, faszfejkirályozták Horn Gyulát, cigánykirályozták Orbánt, halált követeltek az összes politikusra. És van jó pár nótájuk, ami meg egészen egyszerűen sima disznóvicces poénkodás. Saját meghatározásuk szerint műfajuk a "kabaré rock". Tulajdonképpen ők a magyar punk Charlie Hebdo-ja, csak egy fokkal kevésbé ízléstelenebbek, és öt fokkal viccesebbek, mint a liberális média hőseivé avatott tahó francia karikaturisták. 
Aki egy percig is véresen komolyan veszi, amit Rózsaszín Pittbull énekel, az nettó szellemi fogyatékos.
Ám a banda rájuk is gondolt, így az új klip elé elhelyeztek egy kis bevezető szöveget, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy 
"Az elkeseredés az, amiről ez a dal szól. Egy olyan érzelmi megnyilvánulás, amelyet a rosszul megválasztott politikai és média kommunikáció gerjesztett egy magyar társadalmi csoport lelkületében. Érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen csírázásra váró torz magvakat ültettek el a hajléktalanok szívébe." 
Szerintem amúgy ez a klip egyetlen kifogásolható eleme, hiszen kevés dolog áll rosszabbul egy punknak, mint a magyarázkodás. A tolerancia wannabe inkvizítorait pedig ez sem hatja meg. Ők ugyan teli szájjal röhögtek húsz éven át a papok és a kereszténység kifigurázásán, két spangli közt vidáman ordították, hogy az "Orbán kormány bosszút forral". Még az is elment, hogy cigányozták a szemét fasiszta Orbánt, elvégre a szent cél minden eszközt szentesít. De 2015 szent teheneit, a migránsokat még megtrollkodni sem lehet. Itt kérem, fegyelmezetten, feszes sorokban kell útját állni a kirekesztő náci veszedelemnek! Szeretjük a viccet, értjük is, de 
ez most nem az a szituáció!!!
 
A legszebb az egészben, hogy a felvilágosult tolerancia, az egész világot flegma félmosollyal szemlélő örökké jófej nyitottság bölcsei tudnak a legnyomorultabb, ostoba nyárspolgárokként viselkedni, ha épp "nem az a szituáció". Én, a begombolkozott, humortalan keresztény-konzervatív reakciós meg egyszerűen megoldom azzal, hogy a "Nem szopnak a ministránsok" alatt megyek ki sört venni a koncerten, a Zetor című klasszikus refrénjét meg úgy ordítom, hogy "az Istók b...a meg!" A Punk Karácsonyon most nem fogom, mert van néhány idióta, aki mindig meg akarja mondani, mikor van "az a szituáció", és mikor nincs. Úgy látszik, a Facebookon is van belőlük elég, ugyanis
a banda Facebook oldalát letiltották.
Erre már tényleg nehéz szavakat találni - de legalább nem is kell. A banda honlapján olvasható figyelmeztetés tökéletesen összefoglal mindent:
Nem kötelező ezt az oldalt nézni! Ha te egy kis gyöpös köcsög vagy, vagy egy kis nyávogó hercegnő, akkor megkérünk, hogy most húzzál el erről az oldalról. Ha nem, köszöntünk a weboldalunkon és MOST igyál egy pálinkát!
Hát, akkor, csak azért is Pittbull!