A Hitgyüli vezetője lényegében kihirdette, hogy a Fideszre kell szavazni

A Hitgyüli vezetője lényegében kihirdette, hogy a Fideszre kell szavazni

A 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt – többek között erről beszélt újévi üzenetében Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

A Hetek hívta fel rá a figyelmet, hogy a lelkész a Vidám Vasárnap című műsor újév napján sugárzott adásában többek között arról beszélt, olyan törvénykezési folyamat indult el, főleg a nyugati világban, amely teljesen figyelmen kívül hagyja a természetet, például a szexuális törvényt, a házasság törvényét, ezért ez fundamentális probléma az emberiség számára.

„Ezért meg vagyok róla győződve, hogy a legnagyobb kérdés ma a magyarok számára az, vajon tavasszal kinek a kezébe kerül az állam irányítása?”

- jelentette ki, és nem is hagyott túl sok találgatni valót azzal kapcsolatban, hogy az egységes ellenzék és a NER párharcára gondol.

A választás tétje Németh Sándor szerint az, hogy vagy a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz, vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire.

„Óriási különbség van a kettő között!” – nyomatékosította az egyébként ellenzéki hangvételű ATV egyik tulajdonosaként is ismert Németh, hozzátéve, hogy a magyar történelem egyik legsúlyosabb kérdéséről van szó.