Fiatalkorú migránsok zaklatták a hildesheimi nőket

Újabb részegeskedő, szexuális ragadozók bukkantak föl Németországban.

Az incidens még szombat hajnalban történt a németországi Hildesheim városában.

A háromtagú, migráns fiatalokból álló galeri öt német nőt is inzultált:

a fiatal bevándorlók megpróbálták megcsókolni áldozataikat, taperolták és szexuális aktusra akarták kényszeríteni őket.

A helyi lap információi szerint az elkövetők 16-17 évesek és egy közeli hotelben laktak, amit nemrég alakítottak migránsszállássá.

A 18 és 21 év közötti fiatal nőkkel angolul próbáltak szóba elegyedni, majd sarokba szorították őket, majd elkezdődött a tettleges molesztálás.

Az áldozatok szerint a banda tagjai egyértelműen szexuális aktust akartak velük létesíteni, és amikor jelezték, hogy eszük ágában sincs kötélnek állni, a fiatalok dühbe gurultak.

A visszautasítást követően igyekeztek leteperni a nőket, pofozták és markolászták őket, de volt olyan is, akit hasba rúgtak.

Miután ez sem használt, a fiatalok azzal fenyegetőztek, hogy a náluk lévő sörös- és pezsgősüvegeket széttörik a kiszemelt fiatal hölgyek fején.

A molesztálássorozatnak végül három helybéli lakos vetett véget, akik kihívták a rendőröket, majd megpróbálták feltartóztatni a bevándorlókat, aminek az lett a vége, hogy őket is megtámadták.

A kiérkező rendőrök egy 16 éves afgán és egy 17 éves iráni fiút vettek őrizetbe, harmadik társuk sikeresen elmenekült, őt továbbra is keresik.

A hatósági beszámolók szerint a két fiatal erősen ittas állapotban volt, egyikük a kihallgatás során el is ájult.

A rendőrségi vizsgálat továbbra is tart, ugyanis a támadáshullámnak véget vető három helyi lakost sem sikerült előállítani (ők valószínűleg félnek, hogy a hatóság őket is elmeszelné, amiért közbe mertek avatkozni - a szerk.).