Kádárt idézte Semjén Zsolt, amikor a Vadászati kiállítást méltatta

Kádárt idézte Semjén Zsolt, amikor a Vadászati kiállítást méltatta

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás rangját jól mutatja, hogy az előző, 1971-es budapesti rendezvényre Kádár János is konszolidálni igyekezett nemzetközi kapcsolatait.

A Népszava beszámolója szerint ezekkel a szavakkal próbálta népszerűsíteni Semjén Zsolt a szombaton kezdődő két hetes rendezvénysorozatot egy háttérbeszélgetésen.

A helikopteres szarvasvadász szenvedélyéről is ismert KDNP-s miniszterelnök-helyettes szerint csakúgy mint Kádár idején, most is az ország érdeke a jelenleg 77 milliárd forint összköltségű vadászati kiállítás megrendezése.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/wVamVcfNm7U.jpg?itok=XqKP5M5k","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=wVamVcfNm7U&ab_channel=hobobluesbandVEVO","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

Semjén Zsolt arra számít, hogy a világkiállítás a kísérő rendezvényekkel együtt legalább 1 millió látogatót fogad majd, így az augusztus 20-i ünnepségsorozattal, és az Eucharisztikus Kongresszussal együtt jelentős mértékben járul hozzá a járvány utáni nyitáshoz.