Kérdezd meg a kormányt, hány nemátalakító műtétet végeztek magyar ovisokon, és várd meg a hatást!

Kérdezd meg a kormányt, hány nemátalakító műtétet végeztek magyar ovisokon, és várd meg a hatást!

Az országgyűlési választásokkal egy időben lesz egy gyermekvédelminek mondott népszavazás is hazánkban, így - ahhoz hogy a voksunk megalapozott legyen - ideje megtudnunk a referendumot kezdeményező Orbán-kormánytól, hogy

"mennyi nemátalakító kezelést végeztek kiskorúakon az elmúlt években".

Fontos lenne tudni, mert április 3-án erről is döntünk

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

S - gondolhatnánk - ki ne tudná megválaszolni az nemátalakító műtéten átesett ovisok számát, mint az, aki elrendelte az erről való népszavazást. Vagy mégsem?

Elemzők árulják el, hogyan voksoljunk a Fidesz fölösleges kérdéseire április 3-án

Hiába adta le az Egységben Magyarországért múlthét pénteken a Fudan-népszavazási kezdeményezésük aláírásait, ugyanis ha a népszavazási törvényben foglalt jogi határidők aktusai csak 1-1 napot vennének igénybe, már akkor sem volna lehetőség április 3-ára kitűzni a népszavazást (a két jogorvoslati határidőt természetesen ki kell várni) - írta a Political Capital Facebook-oldalán, ami egybecseng a TASZ Választási Jogi Programjának koordinátorának, Döbrentey Dánielnek az ATV-n tett nyilatkozatával is.

A szocialista Korózs Lajos írásban fordult a konkrét számok/adatok érdekében Kásler Miklós humánminiszterhez, és feltette a nagy kérdést:

"Mennyi nemátalakító kezelést végeztek kiskorúakon az elmúlt években?"

A tárcavezető nevében válaszoló Rétvári Bence államtitkár azonban elszomorított minket, népszavazni vágyó honpolgárokat.

Több okból is!

Egyrészt egyetlen egy nemátalakító műtétről sem számolt be. (Ezek a magyar ovisok nem túl progresszívek! - a szerk.). Másrészt azt is megtudtuk, hogy

"Svédországban 1500 százalékkal megnőtt azoknak a kislányoknak a száma, akik kisfiúnak tartják magukat. Tizennyolcszor több kiskorú kért nemi átalakítást 5 év alatt. Az USA-ban orvosi szakvélemény ellenére is kötelező (!!! - a szerk.) a nemi átalakító műtéteket, akár gyerekeken is."

Rétvári Bence itt megengedően megkérdezni, hogy vajon "Önök" (Kik? Korózsék? - a szerk.) ilyen jövőt képzelnek el Magyarországon. 

Itt nyilván kioldhatna a feszültség (ahogy egy kiskutya is megrázza magát, ha a nagyok rávakkantanak egyet), de nem, az államtitkár ledobja az atomot: 

"A népszavazással meg akarjuk védeni az összes magyar gyermek jövőjét. A tét óriási, soha nem látott nyomás nehezedik ránk, és eszközül Soros és Brüsszel a gyermekeket használja fel, Önök pedig ehhez asszisztálnak."

Szomorú (főleg, ha ezt tényleg meggyőződésből írta le Rétvári Bence). Mindenesetre Varga Judit igazságügyi miniszter korábban azt mondta, azért kell népszavazáson részt venni, hogy megkapjuk az EU-tól a korrupció miatt elvont támogatásokat.

Szóval, kérdezd meg a kormányt, hány nemátalakító műtétet végeztek magyar ovisokon, és várd meg a hatást! Garantáltaltan ledöbbensz.