Az MTI-nek is sikerült eldicsekednie Mészáros új szállodájával

Persze ők kihagyták, hogy Orbán kedvenc strómanjáé a komplexum.

Az aláírással egybekötött sajtótájékoztatón Kovács Ferenc, Nyíregyháza fideszes polgármestere elmondta, a Modern városok programban finanszírozott 3,1 milliárd forintból, valamint a társberuházó Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. által adott 900 millió forintból épül fel a 122 szobás hotel Sóstógyógyfürdőn.

Magyarul, az adófizetők 4 milliárddal járultak hozzá, hogy Mészáros Lőrincnek (azaz Orbán Viktornak) legyeb egy vadiúj szállodája.

Hülvely István, a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója elmondta, a szerződés tíz éve alatt a cég 1,2 milliárd forintot fizet az önkormányzatnak havi részletekben, emellett vállalta az úgynevezett mozgó koncessziós díj kifizetését és a szálloda eszközállományának felújítására fordítható fejlesztési alap létrehozását is.

Megjegyezte, a keddi aláírással a nyíregyházi Hotel Sóstó Resort Spa & Conference huszonhatodik szállodaként csatlakozik a Hunguest-lánchoz.

Helyreigazítás

A 2018. év 04. hó 24. napján 13:59 perckor a www.alfahir.hu oldalon megjelent "Az MTI-nek is sikerült eldicsekednie Mészáros új szállodájával" című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy az MTI eldicsekedett volna Mészáros Lőrinc úr új szállodájával, valamint azt is valótlanul állítottuk, hogy az adófizetők 4 milliárddal járultak hozzá ahhoz, hogy Mészáros Lőrinc úrnak legyen egy vadiúj szállodája.

Nincs változás: Mészáros Lőrinc megint vett egy wellness szállodát

A Hunguest Hotels Zrt. nyerte a novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetői pályázatát - szúrta ki a 444.hu a Mészáros Lőrinc-féle Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. szerdai közleményét a Budapesti Értéktőzsde honlapján. 10 évig üzemeltetheti a cég a hotelt, de ez opcionálisan további 5 évre meghosszabbítható.