Ok nélkül verte a fiatal, belehalt sérüléseibe

A középkorú helyi lakost egy földúton – minden előzmény nélkül – bántalmazta egy fiatal.

A hatóság hivatalos tájékoztatása szerint a középkorú helyi lakost egy földúton – minden előzmény nélkül – bántalmazta egy fiatal. A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követően rövidesen azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt. A 22 éves eperjeskei férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ő azonban nem tett vallomást. Az eljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság testi sértés bűntett elkövetése miatt indította el.

A Barikádot egy, az áldozat szűkebb környezetéhez tartozó olvasója arról tájékoztatta, hogy a mozdonyvezetőként dolgozó Varga Gyulát egy több főből álló társaság támadta meg. A lap erre vonatkozó kérdésére Fülöp Gergely, a Szabolcs megyei rendőr-főkapitányság szóvivője úgy válaszolt, hogy a nyomozás jelenlegi adatai szerint a bántalmazást az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított egyedül követte el.

Fülöp Gergely elmondta azt is, hogy újabb gyanúsítotti kihallgatásra a sértett halála óta még nem került sor, de a gyanú minősítése nyilvánvalóan változni fog.