Oké, engem kilóra megvett a Miniszterelnökség

Átlagos munkanapnak indult. Aztán történt valami, amire álmomban sem számítottam.

Januárban írtam arról, hogy a Miniszterelnökség két, uniós pályázatokról szóló kiadványt adott ki, melyekből 50 ezer példány jelent meg. Még aznap írtam nekik, hogy megtudjam, mennyibe került ezek elkészítése és kiadása, amivel kiegészítettem volna a hírt.
 
Hetek teltek el, válasz persze nem érkezett, már talán el is felejtettem volna a dolgot, ám ma egy szép csomagot kaptam a szerkesztőségbe. A Miniszterelnökség küldte! És tudják mi volt benne? A kiadványok! Válasz helyett küldtek ajándékba egy-egy példányt mindkét verzióból.
 
Nagyjából százoldalasak, kiváló minőségű papírra vannak nyomtatva, biztosan nem volt olcsó. Azt sajnos így nem tudom megírni, hogy hány tízmillió forintjába került ez az adófizetőknek. De kit érdekel már ez? Engem biztos nem, végiglapoztam őket, és hét nagyszerű portré is van benne Lázár Jánosról, ezeket most Ön is megnézheti a galériában a cikk végén, mert beszkenneltem őket.
 
Tisztelt Miniszterelnökség! Köszönöm szépen! Már az sem zavar, hogy elírták a nevemet. Ígérem, végigolvasom a kiadványokat, és beszámolok az Európai Unió előnyeiről.