Orbán Viktor szerbiai munkalátogatásán belefért egy biliárdozás is

Orbán Viktor szerbiai munkalátogatásán belefért egy biliárdozás is

Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnökkel tárgyalt a kormányfő, aki láthatóan sikeresen szorított időt egy biliárdmeccsre Belgrádban.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnökkel tárgyal - közölte még délelőtt a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A kormányfő sajtófőnöke, Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a megbeszélés témái között szerepel Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar-szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz-ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei.

Mindemellett az MTI-ben megjelent fotók tanúsága szerint Orbán és Vučić egy kötetlenebb program keretében is eltöltött némi minőségi időt: így

belefért egy biliárdozás is a találkozón.

A miniszterelnök délben a közösségi oldalán is megosztott a nyilvánossággal egy képet, amelyen épp a biliárdasztalra támaszkodik, miközben céloz a kezében tartott a dákóval.

A Facebook-poszt alapján a futballrajongó kormányfő egy elmés hozzáfűznivalót is írt a képhez:

Magyar-szerb rangadó.

Valamint azt, hogy "HUN–SRB 1:1". Ezek szerint döntetlennel végződhetett a szerb elnökkel lejátszott meccs.

Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök találkozója Belgrádban 2023. március 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)