Itt a bizonyíték! A Jobbik szerint a kormány integrálni akarja a menekülteket a magyar társadalomba

"Ez maga a hazaárulás".

Jakab Péter arra hivatkozik, hogy a Belügyminisztérium 2015 végén közzétett egy pályázati felhívást arról, hogy

"a magyar kormány 131 millió forintból támogatja azt, többek között, hogy a migránsok magyar állampolgárok lehessenek."

A pályázat végrehajtásának ideje 2018. június 30.

Megjegyezte: ehhez képest a Belügyminisztérium 2015 végén pályázati felhívást tett közzé arról, hogy a kormány 131 millió forintból támogatja a többi között azt, hogy a migránsok magyar állampolgárok lehessenek. A pályázat végrehajtásának határideje 2018. június 30., magyarán a választások éve - jelezte a szóvivő, hozzátéve: a pályázat deklarált célja a migránsok politikai aktivitásának növelése.

Értékelése szerint arról van szó, hogy Orbán Viktor nem akarja hazaküldeni az érintetteket, akik egyebek mellett lakhatási támogatást, segélyt és munkalehetőséget is kapnak, és még arra is ösztönzik őket, hogy legyenek magyar állampolgárok és szavazzanak.

A képlet arról szól, hogy a kormány a magyar embereket elüldözi, a migránsokat meg befogadja - vélekedett Jakab Péter, kifejtve: a külföldön élő magyarok választási részvételét megnehezítik, a migránsok számára ugyanezt megkönnyítik.

"Ez maga a hazaárulás"

- fogalmazott.

A jobbikos politikus azt is mondta: a miniszterelnök most még elmenekülhet Bécsbe, hogy ne kelljen részt vennie a parlament rendkívüli ülésén, de április 8-án meg kell buknia.

"A harmadik országbeli állampolgárok társadalmi és politikai aktivitásának növelése, annak segítése, hogy aktívabban éljenek a számukra az Alaptörvényben biztosított jogokkal"

- című pályázat ITT OLVASHATÓ.

Íme egy kis ízelítő:

A sajtótájékoztató itt megtekinthető:

(fotó: Béli Balázs/Alfahír)