Orbán Viktor megérkezett a CPAC dallasi konferenciájára

Orbán Viktor megérkezett a CPAC dallasi konferenciájára

Pár órán belül pedig beszédet is mond a kormányfő.

Orbán Viktor megérkezett az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciájának dallasi helyszínére, ahol megkezdődtek a CPAC megnyitó előtti programjai - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Orbán Viktor részt vett az Alapjogokért Központ fogadásán, ahol az áprilisi országgyűlési választások tanulságairól, a „kereszténydemokrata” értékek megvédésének fontosságáról beszélt a vendégeknek, hangsúlyozva, hogy a „konzervatívoknak” össze kell fogniuk, hogy „Amerikában és Európában is győzni tudjanak a soron következő létfontosságú választásokon”.

A magyar miniszterelnök ezt követően munkaebéden vett részt a CPAC vezetőségi tagjaival - közölte Havasi Bertalan, hozzáfűzve, Orbán Viktor beszéde a CPAC megnyitóján magyarországi idő szerint este fél kilenc után kezdődik; az M1 élőben közvetíti.

Az esemény kapcsán a kormányfő közösségi oldalán is nemrégiben jelezte:

20:40-kor kezdünk!

Emlékezetes, lapunk írta meg, hogy Orbán Viktor finoman szólva sem túl nagy hírverés mellett utazott ki hétfőn az Egyesült Államokba, méghozzá a 607-es lajstromszámú, Falcon honvédségi luxusgéppel. A tengerentúli útról csak a delegációja tagjai adtak hírt a közösségi platformjukon. Kedden viszont annál nagyobb örömmel számolt be arról, hogy Donald Trump volt amerikai elnökkel tárgyalt, aki szerinte „fontos szövetségesünk”.

Orbán Viktor titokban már New Yorkban pihen, honvédségi luxusgéppel utazott az Egyesült Államokba

Orbán Viktor a múltkori párizsi BL-döntős hosszú hétvégéje után ismét a nyilvánosságot kizárva engedett meg magának egy luxusrepülőutat - de most a tengerentúlra, New Yorkba utazott a magyar miniszterelnök.