Sötét erők elleni harcba szólított Orbán, a választások után leszámolna az ellenzékkel

Orbán szerint Soros emberei Magyarország megszállását készítik elő.

"Mi vagyunk a 48-as szabadságharcosok és forradalmárok örökösei, ezért őszintén kell beszélnünk. Ha nem mondjuk meg világosan, hogy mi történik az országgal, és miért történik, akkor nem fogjuk megérten, és nem hozhatunk helyes döntést három hét múlva"

- szögezte le előre, hogy miért fog kampánybeszédet tartani. Orbán szerint a legnagyobb csata most áll előttünk:

el akarják venni az országunkat, azt akarják, hogy más földrészről érkező idegenek szálljanak meg minket.

A külső erők itthoni csatlósaik segítségével azt akarják elérni, hogy ne mi éljünk itt, hanem mások - a miniszterelnök szerint ebben semmi túlzás nincs.

Elmondta: 1848 üzenete, hogy Magyarország független, erős és magyar ország legyen. Orbán úgy véli, a kérdés az, hogy Magyarország a jövőben is létezni fog-e - a Fidesz ezért nem választást akar nyerni, hanem a jövőnket. Véleménye szerint a választáson a nemzeti érzelmű milliók szállnak szembe azokkal, akik nyílt társadalmat, másfajta családokat, határok nélküli világot, és olcsó munkaerőt akarnak.

A politikus emlékeztetett az elmúlt 8 év eredményeire is, amik nagyon fontosak, ám a civilizációs háború elsöpörheti ezeket is. Nemzetközi spekulánsok által fenntartott birodalom, gyengécske itthoni ellenzéki pártok, oligarchák által uralt média, fizetett bajkeverők - így jellemezte az ellenséget Orbán Viktor, amit szerinte Soros György fog össze.

Orbán leszögezte: keresztényként soha nem gyűlöltek senkit, hisznek a szeretet erejében, de a végsőkig küzdeni fog Soros Györggyel szemben az országért. A birodalom terve, hogy bevándorlók tízezreit telepítsék be Magyarországra, a számokban pedig nincs semmi túlzás.

A miniszterelnök szerint Soros emberei álruhába bújnak, ahogy az történt Hódmezővásárhelyen is. Évtizedekre is eldőlhet Magyarország sorsa, ezért mindent bevetnek a sötét erők: csípnek, rúgnak és a gyűlölet magvait szórják szét. 

"Mi szelíd és derűs emberek vagyunk. De nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is."

A fenyegetést követően a miniszterelnök azt mondta, az ellenség a szíveket támadja - főleg, ha azok piros-fehér-zöldek.

Menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat! - üzent Soros Györgynek, mire a tömeg Viktor, Viktor skandálásban tört ki.

"Felszerzámoztunk, felnyergeltünk és felkészültünk az előttünk álló háromhetes választási hadjáratra." A beszéd végén Orbán Viktor a tömeggel együtt elszavalta a Himnuszt.

"Magyarok, magasba a zászlókat, menjetek és harcoljatok, éljen a magyar szabadság, éljen a haza, fel győzelemre, hajrá, magyarok!" - adta ki az ukázt, majd a tömeggel együtt elszavalta a Himnuszt.