Estére színházjegye van Orbánnak, reggel még beugrott a harmadik oltásáért

Estére színházjegye van Orbánnak, reggel még beugrott a harmadik oltásáért

Orbán Viktor vasárnap reggel a harmadik oltását is megkapta. A miniszterelnök Facebook oldalára feltöltött videójából kiderült,

Orbánnak estére színházjegye van, ezért kérdezett rá arra, hogy lesz-e valami következménye ma az oltásnak, mire az orvos azt mondta, nyugodtan mehet, legfeljebb egy kis fáradékonyságot, izomfájdalmat érezhet majd.

Az nem derült ki, hogy melyik oltást kapta. Mint ismert, a miniszterelnök korábban a kínai vakcina mellett kardoskodott, az első két dózist Sinopharm-vakcinával kapta.

Pénteki rádióinterjújában beszélt arról, hogy a hétvégén felveszi ő is a harmadik koronavírus elleni oltást, ugyanis szerinte a harmadik oltás felér egy életbiztosítással.

Orbán: „A feleségem is ezt mondja, hogy nem a kazánt kell föltekerni, hanem vegyünk fel eggyel több pulóvert"

Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában most mint meghatározó európai politikusként beszélt saját magáról, úgy beállítva a szerepét, mint aki szervezkedik, sőt összeesküszik. Így például alig tért ki a hazai politikára, legalábbis az aktuális ügyekről nem igazán beszélt. „Igyekszem jó példával előállni"

Frissítés

A kormányszócső Origo kérdésére Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkára közölte, az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel.