A haza számít Önre! Készítsen Magyarországnak logót és szlogent!

Na, meg persze Orbán Ráhel is örülne minden menő ötletnek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pályázatot hirdet Magyarország logójának és szlogenjének megalkotására, a pályázatokat június 12-ig lehet benyújtani. A pályázati kiírás szerint az ügynökség célja Magyarország hosszú távú pozicionálása és ezen keresztül egy átgondolt marketing eszközrendszer kidolgozása a következő évtizedre.

Ebből adódóan a nem meglepő a feladat, a pályázóknak logót és szlogent kell alkotniuk Magyarországnak, amelyeknek összhangban kell lennie egymással, és meg kell testesíteniük az ország élménykínálatát a belföldi és külföldi utazók-, szakmai partnerek számára, megfelelően pozicionálva az országot, segítve, hogy az ország azonosíthatóvá, megkülönböztethetővé váljon, kötődés alakuljon ki iránta.

A pályázati kiírás az MTÜ honlapján elérhető, a zsűri június 25-ig választja ki a győztest.

Az első helyezett nettó 1,5 millió forintot, a második-harmadik helyezettek pedig nettó 500 ezer forintot kapnak.

Minden másra ott van Orbán Ráhel:

"Az nem baj, ha van ellentételezése" - vele tárgyalhatott Orbán lánya a magyar állami pénzekről

Előkerült egy titokban készült videó Orbán RáhelrőlJuhász Péter mutatott be egy olyan felvételt, amely azt valószínűsíti, hogy Orbán Ráhel állami tisztségviselőkkel, a Magyar Turizmus Zrt. egyik munkatársával arról egyeztet, hogy valakik a magyar turizmusba be akarnak fektetni, és ha van ellentételezés, az nem baj.