Ozzy Osbourne visszavonul, a budapesti koncertje is elmarad

Ozzy Osbourne visszavonul, a budapesti koncertje is elmarad

Lemondta európai turnéját Ozzy Osbourne, így Budapesten sem koncertezik a Black Sabbath egykori frontembere. A 444 idézi Ozzy Facebookon közzétett bejegyzését. Ebben azt írta, valószínűleg ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett osztania a rajongóival. Osbourne négy éve komoly balesetet szenvedett, amiben megsérült a gerince.

„Az egyetlen célom az utóbbi időben az volt, hogy újra színpadra állhassak. Az énekhangom rendben van. Ugyanakkor a három műtét, az őssejtkezelések, a végtelen fizikoterápiás kezelések és legutóbb az úttörő Cybernics (HAL) kezelés után a testem még mindig gyenge. Őszintén megtisztel, hogy türelmesen ragaszkodtatok a koncertjegyeitekhez, de a lelkiismeretem azt diktálja, hogy beismerjem, fizikailag nem vagyok képes végigcsinálni a közelgő európai és az Egyesül Királyság-beli turnémat, nem bírnám ki az utazást. Higgyétek el, a gondolat, hogy csalódást okozzak a rajongóimnak, jobban fel..sz, mint azt hiszitek."

Soha nem gondoltam volna, hogy a turnézós napjaim ilyen véget érnek. A csapatom jelenleg azon ötletel, hol tudnék fellépni anélkül, hogy városról városra és országról országra kellene utaznom.

Szeretnék köszönetet mondani a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, a régi barátaimnak, a Judas Priestnek, és természetesen a rajongóimnak végtelen odaadásukért, hűségükért és támogatásukért, valamint azért, hogy olyan életet adtak nekem, amiről álmodni sem mertem. Szeretlek titeket

- írta a közleményében Ozzy Osbourne.