Parkoló autók tetején ugrándozott és kurjongatott a pityókás Nándor

Szombaton éjszaka Szolnokon, a 18 esztendős Z. Nándor hazafelé indult, de a járda helyett a parkoló autók tetején át vezető utat választotta, közben azért ugrándozott meg kurjongatott is, nehogy baj legyen. Ezt az ötletét azonban a gépkocsik tulajdonosai nem annyira díjazták. Az esti séta után a fiatalt garázdasággal és rongálással gyanúsították meg.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre szombat éjjel 24 óra, hogy egy fiatal fiú nem sokkal korábban Szolnok egyik utcáján két szabályosan parkoló személygépkocsi tetejére felment, azokon sétált és ugrált, miközben hangosan kiabált - írja a police.hu.

A jogsértő férfi ezután az autóról leugrott majd elinalt. Mindkét személygépkocsi motorházteteje megrongálódott. A rendőrök a begyűjtött adatok alapján gyorsan azonosították és lakásán elfogták a 18 éves szolnoki fiút, aki beismerte tettét.

A rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra Z. Nándort, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt ellen garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.