Nehéz munka: véletlenül a Soros-plakátot is lefestették a fideszes rongálók

Sötét volt, összekeverték.

Potocskáné Kőrösi Anita somogyi jobbikos országgyűlési képviselőjelölt posztolta ki Facebook-oldalára, hogy néhány nappal ezelőtt jelezték neki: éjszaka egy szürke autó állt meg a jobbikos plakátok előtt Siófokon. A benne ülők előpakolták a szükséges felszereléseket, és a központilag betanított mozdulatokkal megkezdték a munkát, azaz a jobbikos plakátok elrondítását:

Ugyanakkor valamilyen porszem kerülhetett a gépezetbe, mert nem csak a jobbikos, hanem a közelében lévő Soros-kampányos kormánypropaganda is kapott egy csíkot:

Miután a fideszes rongálók abban sem voltak teljesen biztosak, hogy melyik plakát melyik párthoz tartozik, talán nem meglepő az a képzavar sem, hogy egy másik felületen Vona Gáborból egyszerre lett Hitler, és Terry Black szeretője:

„Intelligens emberek a politikai véleményüket nyíltan, szemtől szembe mondják el, hogy a véleményüket ütköztetve tovább építsék magukat. Én ebben hiszek. Ezért tartom fontosnak a személyes találkozásokat, a fórumokat, a spontán utcai beszélgetéseket” – fogalmazott Potocskáné Kőrösi Anita képviselőjelölt.