Önnek is hiányoztak már a kormányzati propagandaplakátok?

Önnek is hiányoztak már a kormányzati propagandaplakátok?

A gazdaságvédelmi akciótervet reklámozó óriásplakátok jelentek meg az utcákon, az MTI által közzétett kültéri médiahirdetéseket a hazai hírügynökség fotósa Pécsett fényképezte. Korábban a kijárási korlátozásról szóló hirdetésekbe botlott az, aki valami oknál fogva az utcára kényszerült/merészkedett.

A gazdaságvédelmi akciótervről szóló hirdetésben – több mint egy hónappal annak kihirdetését követően – arról értesülhet az, aki eddig burokban élt, nem nézte sem az internetet, sem a televíziót, és nem hallgatta a rádiót sem, hogy lehetőség van a hiteltörlesztések felfüggesztésére, kamatmentes támogatásra, valamint a kurzarbeit révén bértámogatásra is.

A 444 részletekkel kapcsolatos kérdésére a Kormányzati Tájékoztatási Központ ezt válaszolta:

A kormány a koronavírussal kapcsolatos tájékoztató tevékenységét kiterjeszti a gazdasági akciótervvel kapcsolatos tájékoztatásra is. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki értesüljön az új intézkedésekről, így többek között a bértámogatásról, az adócsökkentésekről és a 13. havi nyugdíj visszaépítéséről. Az ezekkel kapcsolatos tájékoztató anyagok a hagyományos felületeken kívül az interneten is megjelennek.