Bevállalják: ismét a botrányhős Pócs Jánost indítja a Fidesz a Jászságban

Bevállalják: ismét a botrányhős Pócs Jánost indítja a Fidesz a Jászságban

Úgy tűnik, a Fidesz vállalja a kockázatot és ismét Pócs Jánost fogja indítani Jász-Nagykun-Szolnok megye 2. számú választókerületében – derül ki a fideszes politikus Facebook-posztjából, melyben köszönetét fejezi ki a bizalomért és megtiszteltetésnek nevezi, hogy a jászsági körzet fideszes képviselő-jelöltje lehet a 2022-es választáson.

Pócs Jánosról a Jászságon túl élők leginkább akkor hallhatnak, ha valamilyen vállalhatatlan botrányba keveredik, melyek rendre következmények nélkül maradnak a Fideszben.

Korábban olyan videó került nyilvánosságra, melyen egy cigány embert bezárt egy kazánba és meggyújtotta a mellette lévő papírszemetet, büntetésül azért, mert a férfi alkoholt fogyasztott munka közben.

Egy másik felvételen pedig egy fiatalkorú lány melleire tett félreérthetetlen megjegyzéseket, miközben a szövegkörnyezetből kiderül, hogy a bulin több 18 éven aluli személy is alkoholt fogyasztott a képviselő társaságában.   

A Jászságban élők persze elsősorban nem erről ismerik a fideszes politikust, hanem a térséget átszövő politikai hatalmáról, mely igencsak érinti a gazdasági életet is.

Pócs János közös ellenzéki kihívója dr. Kertész Ottó lesz.