Potocskáné Kőrösi Anitát támogatja az LMP, az MSZP és a Párbeszéd is Somogy 4. választókerületében

Potocskáné Kőrösi Anitát támogatja az LMP, az MSZP és a Párbeszéd is Somogy 4. választókerületében

A Jobbik országgyűlési képviselőjét, a párt alelnökét, Potocskáné Kőrösi Anitát – az összefogás jegyében – az LMP mellett a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd is támogatásáról biztosította Somogy 4. választókerületében az előválasztáson – derül ki a Jobbik keddi közleményéből, melyben felidézik, hogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke úgy fogalmazott

Egy szabad, igazságos ország és új kormányzás megteremtésének alapfeltétele a változásért küzdők teljes együttműködése. Ezért közösen minden választókerületben a Fidesz legesélyesebb kihívóit keressük… Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a munkát 2022 után is sikeresen folytatja majd, immáron Somogy megye 4. sz. választókerülete egyéni képviselőjeként. Ezért támogatjuk őt az előválasztáson!

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Mint írják, ehhez csatlakoznak Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének, Budapest főpolgármesterének, valamint Szabó Tímeának, a Párbeszéd társelnökének méltató szavai, amelyek szerint: 

Az elmúlt három évben a Jobbik országgyűlési képviselőjeként minden lehetőséget megragadott, hogy a somogyi emberek, a vidék hangját eljuttassa a Parlamentbe. Ahogy ígérte, a jövőben is mindent megtesz ezért! Hajrá, Anita!

A Jobbik megköszönve az ellenzéki összefogásban résztvevő pártok támogatását leszögezte, hogy valódi rendszerváltás, s valódi képviselet szükséges Somogy megye 4. számú választókerületében is. 

Teremtsünk együtt egy független, élhető, gyarapodó Magyarországot! 

– zárul az ellenzéki párt közleménye.