Csak karszalaggal lehet meccsre menni a Puskás Arénába

Csak karszalaggal lehet meccsre menni a Puskás Arénába

A Magyar Kormány döntése és az MLSZ vállalása értelmében nézők is részt vehetnek az Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein. A belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra is szükség van - írja a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.

A közlemény szerint a plasztikkártyát és a mobil applikáción bemutatott igazolásokat is elfogadják a szervezők, ezek meglétét azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik. A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat (a védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni). Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek.

Hozzátették, hogy a külföldről érkező szurkolók a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak. Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, tehát, aki több mérkőzésre is váltott jegyet,

annak újra be kell mutatnia a védettségi igazolását.

Az MLSZ kiemelte közleményében, hogy mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át.