Időutazásban a kormánylap: „Így jár minden rémhír-terjesztő”

Időutazásban a kormánylap: „Így jár minden rémhír-terjesztő”

Gyanúsítottként hallgatták ki a rémhír terjesztőjét – írja a kormánylapként funkcionáló Magyar Nemzet egy egyszerű rendőrségi hír címében, melynek során a hatóság sikeresen azonosított és előállított egy 52 éves nőt, aki közösségi oldalán arról írt, az országban több egészségügyi intézményt rövidesen bezárnak.

Mivel ez álhír, sőt rémhír volt, erre pedig - nagyon helyesen- most különös figyelmet szentelnek a hatóságok, az egyenruhások megtették a szükséges lépéseket és a nőt az otthonából vitték el.

Erről videó is készült:

A Magyar Nemzet valamelyik szerzője azonban úgy tűnik, nem állt meg ott, hogy tényszerűen beszámoljon a rendőrségi intézkedésről, és eredetileg becsempészett volna az anyagba egy kis üzenetet is.

"Így jár minden rémhír-terjesztő"

A szöveg most már csak az online elérhető cikk linkjében szerepel, függetlenül attól, hogy a rendes cím már visszafogottabb:

Magyar Nemzet

De korábban, mielőtt átírták volna, még a cím is ez volt:

Magyar Nemzet

A hivatásos rettegés elkerülése mellett, azért talán mégis csak pikáns, ha a szebb napokat is látott Nemzet köntösébe öltöztetett Magyar Idők nevű kormánylap történelmi leszámolások emlékét idézi fel. Amikor mindenki úgy járt, amilyen és ahogyan volt.

Nem megnyugtató ez a gondolat, hiszen ahol Mészáros Lőrinc tisztességes üzletember, Vona Gábor muszlim-homokos-náci, Farkas Flórián parlamenti képviselő, az egész ellenzék pedig a románokkal szövetkező magyarellenes alakulat lehet, ahol a köztévé ámokfutása miatt borsodvégi szegénytanyán is félnek az erőszakos migránsoktól, ahol netes trollkommandók végeznek ki virtuálisan kormánykritikus megszólalókat, na, ott nincs a legjobb érzése az embernek, ha egyszer mindenki úgy járhat, ahogy valaki gondolja.