Különleges alkalmakra válassz hajós rendezvényhelyszínt Budapesten! (x)

Különleges alkalmakra válassz hajós rendezvényhelyszínt Budapesten! (x)

Fontos események nívós helyszínéül válassz hajós rendezvényhelyszínt Budapesten, kápráztasd el meghívottaidat a főváros különleges szépségű panorámájával a Dunán ringatózva.

Esküvőt szervezel, netán konferenciahelyszínt keresel vagy osztálytalálkozó, születésnapi parti, csapatépítő tréning lebonyolítását vállaltad magadra, és már csak a tökéletes helyszínt keresed? Megtaláltuk az ideális, színvonalas rendezvényhelyszínt, mutatjuk a részleteket!

Rendezvények helyszínének kiválasztása

A rendezvényszervezés nagyon sokban múlik az ideális helyszín kiválasztásán.  Amennyiben nem megfelelőek az adottságai, a rendezvény sikere bukhat rajta. A stílusos, hangulatos színhely, a kitűnő szolgáltatások – beleértve a helyszín által biztosított modern technikai feltételeket – valamint a színvonalas gasztronómiát, együttesen biztosítani tudják a tökéletes alapot egy esemény megrendezéséhez, legyen az esküvő, konferencia, valamilyen céges rendezvény.

Minden esetben át kell gondolni, hogy a kiszemelt helyszín mennyire felel meg rendezvény céljának, típusának, a résztvevők számának, az elvárt technikai feltételeknek és ellátásnak, a megközelíthetőségnek, a rendelkezésre álló büdzsének.

Erre is igaz az a mondás, hogy “minél előbb, annál jobb”, hiszen a legjobb helyeket, főként a csúcsszezonokban hamar lefoglalják.

Mikor ideális egy hajós rendezvényhelyszín?

Ha különleges színteret keresel egy eseményhez, olyat, amelynek presztízsértéke van, amely többet nyújt, mint egy étterem, akkor egy hajóról a szemed elé táruló egyedülálló budapesti panoráma minden bizonnyal megállja a helyét. A Silverline Cruises rendezvényhajó utánozhatatlan atmoszférája bármilyen rangos eseményhez kitűnő választásnak bizonyul.

Nem csak a turisták, hanem a fővárosban lakók körében is elismerten gyönyörű város Budapest a Dunáról nézve, emiatt sokan választják a sétahajózást rövid városlátogatásuk alkalmával. Hajókázás közben egy egészen más perspektívából tárul elénk a főváros legtöbb nevezetessége, arca.

A rendezvényhajók elegáns helyszínéül szolgálnak bármilyen rendezvénynek, akár családias hangulatot, akár exkluzív helyszínt keresel. Minden esetben garantálják a zártkörűséget, a nyugalmat, hiszen a hajó a jól megközelíthető beszállóhelyet elhagyva a Duna vizén ringatózik, a város nyüzsgésétől kellő távolságra.

Csomagajánlatok minden alkalomra

A teljes kényelemmel, nyáron hűtéssel, télen fűtéssel, továbbá minden technikai háttérrel, valamint kapitánnyal és legénységgel  felszerelt hajók tágas belső térrel és terasszal rendelkeznek, akár 250 vendég befogadására is alkalmasak. A rendelhető catering szolgáltatások és a saját konyha révén bármilyen elképzelés megvalósítását lehetővé teszik.

Választhatsz a népszerű csomagajánlatokból céges vacsorát, legény- és leánybúcsú programokat, de egyedi feltételekkel kérheted egyéb nagyszabású rendezvények, esküvők, születésnapi bulik, csapatépítők lebonyolítását is.