Rendőrkézen a népligeti gyilkos. Megfojtották a buliból eltűnt lányt

Egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el.

A police.hu közleménye szerint emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A Pest megyei nyomozók 2016. március 10-én a hajnali órákban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg annak a fiatal nőnek a holttestét, aki 2016. március 5-én a fővárosból tűnt el. Az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben a Pest megyei nyomozók egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, akinek az elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. M. Vivient március 5-én a Liget Clubban látták utoljára és bár a Blikk szerdán arról írt, hogy az ipari kamera felvételei rögzítették, ahogy bemegy a felüljáró alá, de a lány édesanyja a Velvetnek cáfolta a hírt.

Csak a klub térfigyelő kamerájának felvételén volt látható, amikor hajnali fél 5-kor kijött a bejáraton és telefonált. A Viberre utoljára 6 órakor jelentkezett be. Azóta nem lehet elérni, a telefonja ki van kapcsolva.

A rendőrök kedden kutyák segítségével keresték, de nem akadtak a nyomára. A hir24.hu szerint ismerte gyilkosát a lány. A lap úgy tudja, hogy a fiú szerelmes volt a lányba, de Vivien nem viszonozta az érzéseit. A tettes megpróbálta megerőszakolni a lányt, de az áldozat védekezett, így végül ezt nem tudta megtenni. A lány édesanyja a Velvet.hu-nak azt mondta, Vivien gyerekkora óta ismerte a fiút, sokszor ugyanis ő fuvarozta haza, amikor késő estig szórakozott.