Részeg volt és nem akart gyalogolni a gödöllői nő gyilkosa

Mint írtuk, Sz. Lajos a Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttes tagja volt, korábbi kollégája szerint pedig tehetséges, jó zenész volt a férfi, 4 évvel ezelőttig. Mindkét lánytestvére egyetemet végzett, az apja is magasan elismert zenész. Azt a zenésztárs nem árulta el, mi történt 4 éve a muzsikussal, mert azzal a nyomozást veszélyeztetné.

A bulvárlap szerint a férfi tekintete zavarodott volt, mikor a rendőrök bekísérték a Budapest Környéki Törvényszékre. A bíróság előtt párja várta, aki azt mondta, a férfit biztosan az ördög szállta meg, magától nem tett volna ilyesmit. A nő azt mondta, bármilyen büntetést is kap élettársa, meg fogja várni.
 
A Blikk úgy tudja, Sz. Lajos gyógyszerre ivott, a gyilkosságot követően pedig egy benzinkúton kunyerált pénzt, majd autóstoppal indult Isaszegre kocsmázni.
 
A férfit másnap, szombaton fogták el a rendőrök a kocsmában, majd a tragédia helyszínén kérdezték ki, de olyan bódult volt, hogy félbe kellett szakítani a kihallgatást.
 
A férfi a bíróságon azt mondta, nagyon részeg volt, nem is igazán emlékszik a történtekre. Azért ugrott be a lány autójába, mert nem akart gyalogolni, de nem akarta megölni Zsófiát, csak "rosszul alakultak az események".
 
(Fotó: Hírpress)