Révi Attila: A roncstársadalmat építő drog újabb halálos áldozatot követelt

Révi Attila: A roncstársadalmat építő drog újabb halálos áldozatot követelt

A Jobbik alelnöke szerint a roncstársadalomban az egyre elburjánzó brutalitás napi szinten jelen van. Az ellenzéki párt politikusa kiemelte, a következő években nagyon gyorsan és nagyon határozott válaszokat kell adni arra a kérdésre, hogyan lesz jövője a boldogulni vágyó, tisztességes fiataloknak.

"Egy fél tégla. Ennyit ér ma egy emberélet itt Öcsödön.

De mondhattuk volna az ország bármely más települését, hiszen a roncstársadalomban az egyre elburjánzó brutalitás napi szinten jelen van"

- fogalmaz videójában a Jobbik alelnöke, aki a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei településen járt.

Révi Attila felidézte: Néhány nappal ezelőtt itt Öcsödön egy feltételezhetően drogbefolyás alatt álló fiatalkorú brutálisan fejbe vert egy idős embert.

S hogy miért? Ki tudja. Majd a hatóságok valamikor kivizsgálják és eldöntik. És majd hoznak valami ítéletet - fejtette ki.

A mérleg egyik oldalán a drog, ami egyre jobban elburjánzik a vidék Magyarországán, és ezáltal a bűnözés, míg a mérleg másik oldalán egy tisztességes életutat megjárt idős ember, aki sajnos éppen emiatt kellett, hogy meghaljon. És milyen sajnálatos, hogy annak az embernek, akinek az életére törnek, a másodperc tört része alatt kell eldöntenie, hogy mivel tudja megvédeni önmagát, hiszen jelenleg fegyverbirtoklásra nincs lehetősége

- mondta a konzervatív párt politikusa.

A jobbikos képviselő szerint ezzel szemben az elkövető, aki az ő életére tör, már bizonyosan rendelkezik valamiféle fegyverrel.

Hónapok telnek majd el, és valaki egy íróasztal fölött eldönti, hogy kinek is volt igaza. De sajnos annak az ártatlan embernek, aki emiatt meghalt, annak ez már nem számít - emelte ki.

Hogyan lesz ebből jövője azoknak a tisztességes fiataloknak, akik akár itt Öcsödön, akár az országban, bárhol máshol szeretnének családot alapítani és leélni egy életet? - tette fel a kérdést.

Ezek olyan kérdések, amikre a következő években nagyon gyorsan és nagyon határozott válaszokat kell adnunk!

- rögzítette álláspontját a Jobbik alelnöke.

(Címlapkép: kekvillogo.hu/Facebook)