Rogán hazajött, azt mondta, sikerült megvédeni Magyarországot, majd sorosozni kezdett

Ahogy az várható volt, diadalittasan értékelte itthon Rogán Antal a Brüsszelben történteket.

Orbán meghátrált Brüsszelben: működhet a CEU, feltételekkel jöhetnek a fiatal migránsok

Nem először bizonyosodik már be, hogy Orbán Viktor harcos retorikája inkább csak itthonra szól, de Brüsszelben már sokkal simulékonyabb és megengedőbb, ha nyomás alá helyeződik. Miközben az elmúlt napokban a Fidesz-propaganda a Magyarországot védelmezőkre és hazaárulókra osztotta CEU-ügyben a politikai palettát, a kormányfő lényegében úgy tűnik, hogy kapitulált Brüsszelben, sőt, most már migránsokat is hajlandó lenne Magyarország területére beengedni.

"Orbán Viktor miniszterelnök minden kérdésben megvédte Magyarország és a kormány álláspontját szombaton Brüsszelben az Európai Néppárt elnökségi ülésén, valamint az Európai Tanács találkozóján" - hangzott Rogán Antal győzelmi jelentése a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Rogán itt már azt mondta, a kormány a bevándorlás kérdésében nem kíván engedni, (nem úgy mint tegnap, videó itt) majd féktelen sorosozásba kezdett:

- A Fidesz továbbra is a néppárt tagja marad, hiába lobbizik Soros György ez ellen.
- Soros Györgyöt Brüsszelben államfőknek kijáró külsőségek közepette fogadják, ez arra utal, a milliárdosnak komoly befolyása van az unió központjában.
- vannak olyan európai bürokraták, és vannak olyan politikusok is, akik nyíltan képviselik Soros György nézeteit és Soros György érdekeit.
- Soros György fő célja az, hogy elérje, a migránsok balkáni útvonala mentén lévő Magyarországot "félretegyék" és lebontsák a kerítést.

Csak nehogy megint berendeljék Brüsszelbe egy újabb kínos fejmosásra.