Röszkére hívja önkéntes munkára a WHO regionális vezetőjét a Jobbik

"Javasoljuk, hogy mozduljon ki a koppenhágai luxusirodájából, a fényűző orvosi konferenciák luxushoteljeiből,  és látogasson el a csordulásig megtelt menekülttáborokba."

Jakab Zsuzsannának javasoljuk, hogy mozduljon ki a koppenhágai luxusirodájából, a fényűző orvosi konferenciák luxushoteljeiből, és látogasson el a csordulásig megtelt menekülttáborokba vagy a Keleti pályaudvarra. Győződjön meg a helyszínen hazánkat sújtó járványügyi veszélyhelyzetről, amely éppen robbanás előtt áll!

A Jobbik egészségügyi szakpolitikusaiként ezúton hívjuk meg szeretettel Jakab Zsuzsannát, a WHO regionális igazgatóját Ásotthalomra vagy éppen Röszkére egy nap önkéntes munkára az érkező illegális bevándorlók közé, hogy máskor ne születhessenek az igazgató által a valóságot teljesen félreértelmező nyilatkozatok, és hogy végre ráeszméljen a magyar valóságra. A mai magyar valóság az, hogy a bevándorlók olyan már eltűnt vagy legyőzöttnek hitt fertőzéseket terjesztenek és hordoznak, amelyekkel szemben a magyar lakosság és főként a velük együtt a tömegközlekedési eszközökön utazó gyermekeink és időseink védtelenek - olvasható Lukács László György és Rig Lajos közleményében.