Újabb sajtópert nyert Földi István a fideszes Bayer Zsolttal szemben

Újabb sajtópert nyert Földi István a fideszes Bayer Zsolttal szemben

Nem tűröm a hazugságokat még Bayer Zsolttól sem

- reagált lapunknak Földi István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés jobbikos képviselője, miután ismét sajtópert nyert a Magyar Nemzet Online, illetve Bayer Zsolt ellen.

A Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosa a Fidesz pártlapjában - mint azt a bíróság megállapította, hamisan - azt írta, hogy Földi még kocsordi polgármestersége idején hűtlenül kezelte az önkormányzat vagyonát.

Első fokon ezt az állítást cáfolta most meg a Fővárosi Törvényszék, amely Földi István javára döntött a sajtóperben.

Most már nem egy, hanem két nyert sajtóperem van a Magyar Nemzet ellen és két nyertes sajtóperem van Bayer Zsolt hazugságaival szemben is. Ez az ő eszközük. A lejáratás, az aljasság. Hazudoztak rólam, hazudoztak egykori kocsordi polgármesterségemről, de most jöhet a helyreigazítás

- hangsúlyozta az Alfahírnek Földi István.

A Jobbik megyei képviselője januárban szintén a Magyar Nemzet ellen nyert sajtópert. Akkor is Bayer Zsolt próbált hazugságokat terjeszteni Földi Istvánról, de a bíróság a jobbikos megyei képviselő javára döntött.

A jobbikos politikus sajtópert nyert Bayer Zsolt és az MNO ellen

Újabb nap, újabb pert nyert egy jobbikos politikus! Ezúttal Orbán főrajongója hazudott - írja közleményében a Jobbik. Bayer Zsolt néhány hete a Magyar Nemzet Online-on azt állította Földi Istvánról egy cikksorozatban, hogy a Jobbik politikusa korábban kocsordi polgármesteri tisztségével kapcsolatos nyomozás is folyamatban van.