Nagyot kaszált Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília kis bulvárkiadója

Nagyot kaszált Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília kis bulvárkiadója

A mindössze nyolc fővel műkő Twn.hu oldalt kiadó Top News Hungary Kft., a 24.hu cikke szerint 2021-ben több mint 1,56 milliárd forintnyi árbevételt ért el. Ebből 1,33 milliárdnyi adózott eredménye lett, a nyereséget pedig a tulajdonosok osztalék formájában ki is utalták maguknak.

Ez 85 százalékos profitrátát jelent, ami ebben az ágazatban kivételesnek mondható, különösen úgy, hogy a bevétel kizárólag a főtevékenységéből származik, ez pedig a „világháló-portál szolgáltatás”.

A nehezen körülírható elnevezés valójában az egyik legjövedelmezőbb kormányközeli tevékenység, amely nem más, mint a tanácsadás, illetve más rendezvényszervezés vagy egyéb tevékenység.

A Twn.hu-nak amúgy csak 22 ezer követője van a Facebookon, főszerkesztőjüket nem adták meg, a kapcsolatnál pedig csak a Top News Hungary Kft. címe található.

A cég egyébként már 2020-ban is eredményes évet zárt. Akkor az 561 milliós profit legnagyobb részét, 560 millió forintot osztalékként ki is vettek a cégből.

Fut a szekér: 1,3 milliárdnyi profitot fialt Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata bulvárlapja

Kitűnően teljesített a tavalyi évben a Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös érdekeltsége a Top News Hungary Kft - írja az mfor.hu, A főtevékenysége szerint „világháló-portál szolgáltatással" foglalkozó cég a TWN.hu bulvárportált üzemelteti, a vállalkozás pedig a 2021-es évet óriási, 1,56 milliárd forintos értékesítésből származó nettó árbevétellel fejezte be.