Jön a választás, előkerült Schmuck Andor is – ezúttal Gattyán Györggyel összefogva

Jön a választás, előkerült Schmuck Andor is – ezúttal Gattyán Györggyel összefogva

Ezúttal Gattyán György milliárdos politikai kalandja, a Megoldás Mozgalom oldalán bukkant fel a Schmuck Andor nevével fémjelzett Tisztelet Társasága. Az együttműködésről a Megoldás Mozgalom Facebook-oldalán számolt be.

Mint írják, elfogadtak egy 12 pontos minimumcsomagot, mely a szépkorúakért, az ő életkörülményeik javításáért hajtanának végre. Ezek között szerepel a családi adókedvezmény bevezetése az egy háztartásban élő szépkorúak után, a 3 százalékos nyugdíjbónusz minden felnevelt gyermek után, vagy éppen a Szépkorúbarát államigazgatás bevezetése.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

Gattyán friss pártja egyébként szombaton egy igazi celebet szerzett meg magának támogatóként: az egykori világklasszis labdarúgó Ronaldinhót, aki 2002-ben Brazília válogatottjával világbajnok volt, 2006-ban a Barcelonával megnyerte a Bajnokok Ligáját, illetve a 2005-ös évben neki szavazták meg az Aranylabdát is.

Nem Ronaldinho az egyetlen labdarúgó, aki Gattyán csapatát erősíti. A LiveJasmin nevű erotikus oldal megalapítójának pártja Kőbánya-Kispest körzetében indítaná az egykori kispesti (honvédos) sztárfocistát, Détári Lajost, aki hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott.