Segítsen megtalálni! A rendőrség is keresi a metrón fenyegetőző őrjöngőt

Fenyegette az utasokat - ne tegye többször!

Az Alfahír számolt be arról, hogy pénteken egy őrjöngő fiatal férfi életveszélyesen megfenyegette az utasokat a 4-es metrón. A garázdánál valószínűleg kés és egy acélgyűrű is volt.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=3lnO358oSCs]

Az esetről videofelvétel is készült, amelyet az egyik polgárőr utas készített. Szerencsére sem személyi sérülés, sem pedig anyagi kár nem történt.

„Mi van geci, meg kell szurkálni az embereket?"

„Mi van geci, meg kell szurkálni az embereket? Amelyik közelít, úgy nyakon szúrom, hogy itt vérzik el!"- üvöltözött a 4-es metrón magából kikelve egy görkorcsolyás fiatal férfi, aki zokon vette, hogy egy utas megjegyezte neki, ne jojózzon másokat zavaróan. Az esetet egy olvasónk - aki állítása szerint polgárőr - rögzítette, és küldte el nekünk a felvételt.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri annak érdekében, hogy a fenyegetőző fiatalt kézre kerítsék.

Ez is Budapesten történt:

Félpercben az ország: nemcsak a nyakláncot, de még a sört is elveszik a cigánygyerekek

A rendőrség közleménye szerint 2016. május 1-én délután fél négykor a Budapest XVII. kerületében közlekedő 97E jelzésű buszra két ismeretlen szállt fel.A közzétett videofelvétel szerint, a két fiatal cigánygyerek az üres buszon egy férfihez odaléptek, akit többször is megütöttek, majd levették róla az ezüst nyakláncát.[video:https://www.youtube.com/watch?v=dJtRRvhRzpc]Hogy mennyire kisstílű szemetek voltak, jelzi, még az áldozatuk sörét is elvették röhögve.