Senki nem tud úgy parkolni, mint a fideszes Selmeczi Gabriella egy német rendszámos BMW-terepjáróval

Senki nem tud úgy parkolni, mint a fideszes Selmeczi Gabriella egy német rendszámos BMW-terepjáróval

A Párbeszéd társelnöke, Szabó Tímea Facebook-oldalán számolt be arról, hogy tegnapelőtt Selmeczi Gabriella, a Fidesz korábbi nyugdíjügyi megbízottja, a kormánypárt országgyűlési képviselője

egy német rendszámú X7-es BMW terepjáróval parkolt le keresztben a Képviselői Irodaház előtt, de nem is akárhogyan: a nagyméretű autóval rögtön 3 helyet is elfoglalt.

Tegnap a fideszes Selmeczi Gabriella egy német rendszámú X7-es BMW terepjáróval parkolt le keresztben a képviselői...

Közzétette: Szabó Tímea – 2020. december 15., kedd

Szabó posztjában gúnyosan megjegyezte, mindenki szokott botlani, majd hozzátette, "advent van, ilyenkor az ember nem a parkolásra gondol, hanem arra, hogy egyedülálló szülők vagy azonos nemű párok ne fogadhassanak örökbe gyerekeket. Ámen."

Kocsis Máté szerint Selmeczi nem leparkolt, hanem félreállt

A Fidesz frakcióvezetőjét szerdán, a parlamenti ülésszak végén tartott budapesti sajtótájékoztatóján kérdezték a nem mindennapi parkolásról.

Kocsis Máté azt mondta,

Selmeczi Gabriella nem leparkolt, hanem félreállt – lehet, hogy ezt szabálytalanul tette –, amíg beírt egy címet a GPS-be.

A fideszes politikus hozzátette, Selmeczi férje „jómódú üzletember, övé az autó, amely azért német rendszámú, mert egy német cégtől lízingelik”.

Nem ez az első eset egyébként, amikor Selmeczi Gabriella egy BMW-vel került be a hírekbe: 2018-ban az alattyáni országjáró fórumon fotózták le egy BMW X5-össel, ami után a Fidesz-frakció közleményben jelezte, hogy a fehér BMW – a mostanihoz hasonlóan – Selmeczi férje cégének tulajdona.