Ismeretlen kapucnis nyelvőrök festették át Simicska gecizését

A Fidelitashoz túl fiatalnak tűnnek. 

Az atv.hu írta meg, hogy az "Orbán egy geci!" felirattal ellátott hirdetőoszlopokat titokzatos kapucnis fiatalemberek átfestették. Azt egyelőre nem tudni, hogy a srácok rivális graffitisek, a Magyar Nyelvőr folyóirat ifjú szerkesztői, esetleg a helyi Fidelitas tagjai voltak (bár ehhez túl fiatalnak tűnnek.)

 

A nagyvállalkozó az éjjeli órákban írta fel több - egyébként az ő cégének tulajdonát képező - hirdetőoszlopra 2015 februári emlékezetes kijelentését.

Orbán egy geci - ezt festette a hirdetőoszlopaira Simicska Lajos

2015 februárjában hangzott el a kijelentés, amikor Simicska médiaérdekeltségeinek vezetője lelépett és átállt Orbán Viktorhoz. Azóta G-napként is emlegetik a magyar politika egyik vízválasztó eseményét. Simicskát állítólag az ötödik felirat elkészítésekor érték utol a rendőrök, akik igazoltatták. A nagyvállalkozó szerint nagyon udvariasak voltak vele. Saját reklámcégének felületeit firkálta össze, amelyekkel lényegében azt csinál, amit akar.

Az akciókról készült fotókat Simicskához köthető a Helyi Válasz közölte elsőként, az Index kérdésére pedig meg is erősítették: valóban ő látható a képeken.