Steinmetz Ádám: az elmúlt 12 év kormányzása nyomorra ítéltette a kiszolgáltatott rétegeket

Steinmetz Ádám: az elmúlt 12 év kormányzása nyomorra ítéltette a kiszolgáltatott rétegeket

„Az elmúlt tizenkét év kormányzása bebizonyította, hogy a társadalom alsó harmadában élők csak rabszolgasorsra és megaláztatásokra, nyomorra vannak ítélve. A választás azonban lehetővé teszi, hogy a „nemzeti együtt lopás rendszerét” felváltsa a „nemzeti felemelkedés rendszere” 

- írta saját közösségi oldalán Steinmetz Ádám az Egységben Magyarországért képviselőjelöltje, aki Somogy megye hármas választókerületében fog indulni. 

Hozzátette, hogy az elmúlt tizenkét év kormányzása bebizonyította, hogy a társadalom alsó harmadában élők csak rabszolgasorsra és megaláztatásokra, nyomorra vannak ítélve. A választás azonban lehetővé teszi, hogy a „nemzeti együtt lopás rendszerét” felváltsa a „nemzeti felemelkedés rendszere”.

„Ékes példája ennek Farkas Flórián, a „romák ügyét szívén viselő” fideszes képviselő is, aki amellett, hogy lassan 9 éve egyetlen egy alkalommal sem szólalt fel az Országgyűlésben az általa „képviselt” emberekért, még nyomozás is indult ellene 2015-ben."

Megjegyezte, hogy a romák munkaerőpiaci helyzetének javítására kapott százmilliókból a hírek szerint sok száz, nehezen magyarázható tétel mellett, drága autókra és egy Gellért-hegyi villára is költött.

"Választókerületem településein sem járt a kisebbségi vezetők elmondása szerint" - mondta.

„Számos cigány származású ismerősömmel jó kapcsolatot ápoló somogyi lakosként egyetértek Varga Ferenccel, és az Országos Roma Önkormányzattal egyaránt. Tisztelt cigány honfitársaim, ne engedjetek a Fidesz zsarolásának és a megvesztegetésnek, mert ennél Ti többet érdemeltek!"

- zárta gondolatait Steinmetz Ádám.