Pert nyert Jakab Péter és Stummer János a kormánymédia ellen

Pert nyert Jakab Péter és Stummer János a kormánymédia ellen

Igen bátor tettet hajtott végre Stummer János, amikor a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként nyilvánosságra hozta, miként tervezi a kormány titkos alagút építését védett személyek számára a Puskás Arénába

– írja a Jobbik közleményében. 

"Hazaárulás, hivatali visszaélés, börtön" - a kormánysajtó már ítélkezik Stummer János felett

A Magyar Nemzet nevű kormánylap és hozzá kapcsolódó HírTV már szerda kora reggel megkezdte a hangulatkeltést Stummer Jánossal szemben, annak apropóján, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke kedd délután a nyilvánosság elé tárta, Orbán Viktornak és vendégeinek titokban építenének egy alagutat a Puskás Arénába 2 milliárd forintból.

Számítani lehetett rá azonban, hogy a Fidesz nem hagyja ezt szó nélkül,

ahogy arra is, hogy bevetik a jobbikos politikusokkal szembeni egyetlen eszközüket, a minden lehetséges médiafelületen való hazudozást. Így is történt, a teljes lakájmédia összehangolt akcióban számolt be arról a nyilvánvaló koholmányról, miszerint >>Stummer Jánost Jakab Péter, a magyar néppárt elnöke utasította törvénysértésre, hogy ezzel terelje el a figyelmet az autóbalesetéról<<.

A két jobbikos országgyűlési képviselő mindezt természetesen ugyancsak nem hagyta szó nélkül, s bírósághoz fordultak. Mint közleményükben fogalmaznak, először az álhírt szolgai módon lehozó Fejér Megyei Hírlap internetes kiadása ellen.

A pénteki, online megtartott tárgyaláson – elsőfokú ítéletében – a Székesfehérvári Törvényszék pedig helyreigazításra és a perköltség megfizetésére is kötelezte

a gátlástalanul, szolgai módon hazudozó propagandaterméket.

Titkos alagutat építene magának Orbán Viktor a Puskás Arénába

Titkosítva akarnak Orbán számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba, én viszont nem hagyom elsumákolni, hanem nyilvánosságra hozom. Tudom, hogy a kétharmad bosszút fog állni ezért, de az igazságért minden következményt vállalok. - írja közösségi oldalán Stummer János.