Freud bácsi dolgozik: Szájer József szerint azért támadják Ficót és Fenyvesi Zoltánt, mert kiállnak a bevándorlás mellett

Szegény fideszes EP-képviselő nyilván az "ellen" szót akarta használni.

Szájer József Ajkán kampányolt a fideszes képviselőjelölt Fenyvesi Zoltán mellett, ahol lakossági fórumon helyezte fel a külpolitikai térképre a veszprém megyei választókerületet. 

"Sikerült megnyerni szövetségesnek a visegrádi országokat. Szinte valamennyiben lecserélték már azóta a miniszterelnököket. Legutóbb éppen Fico urat, aki persze egy szocialista, tehát nem a szívünk csücske, de a bevándorlás tekintetében kiállt mellettünk. És miért távolították őt el? Persze ürügyek mindenhol voltak, mint a szerencsétlen és tényleg felháborító eset tekintetében, ahol az újságírót meggyilkolták. Hogy ki, azt nem lehet tudni, afelől vizsgálat folyik. De a kormány már megbukott. Miért támadják Ficó urat, miért támadják Fenyvesi Zoltánt [a Fidesz ajkai jelöltje], miért támadnak engem? mert mi kiállunk a bevándorlás mellett" – jelentette ki Szájer József európai parlamenti képviselő. 

Az ellen és a mellett persze a lányos izgalomban könnyen keverhető, nem is lenne érdemes ezen rugózni, ha az elmúlt években nem pörgették volna 150 százalékon a bevándorlás-ellenes kampányt, mindezt úgy, hogy amúgy be is engedtek 2300 migránst és 20 ezer kötvényest (arról nem beszélve, hogy a kormány nagy barátja, Robert Fico abba a "szerencsétlen és tényleg felháborító" esetbe bukott bele, ami arról szólt, hogyan fonódott össze a szlovák belpolitika az alvilággal).

(via Hírtv)