Szanyi Tibor nehéz vasárnapja

Nácik, víz világnapja, elszámoltatás, proletárdiktatúra és persze egy kis vallásgyalázás. Szanyi Tibor vasárnapja, képekben.

Akkor is, ha ezt a vágyat bizony jobb lenne, ha megtartaná magának, csinálná a négy fal közt, meg ilyesmi. Szanyi Tiborral is így vagyunk, aki évek óta tartó, szűnni nem akaró lelkesedéssel osztja meg a belülről kifelé kívánkozót, amit aztán szét is terít előttünk nagy büszkén, mint az egyszeri középiskolás, aki az iskolabuliban eggyel több kommersz rumot ivott kólára, sörre és némi édes borra, majd tettének bizonyítékát a második emeleti fiú wc-ben bólintotta ki. Nos Szanyi fiú wc-je a közösségi portál...

A nemzet proletárja Facebook oldalán ugyanis rendszeresen posztol amúgy vállalhatatlan, visszataszító, vagy csak simán ízléstelen tartalmat, ezzel is építgetve utánozhatatlan imázsát. Nos, a vasárnap - a posztok alapján - nem lehetett könnyű a politikusnak, talán még magához képest is túltolta a biciklit Szanyi. Olyannyira, hogy... de nem, a poént hagyjuk a végére.

Nácik, nácik mindenütt, avagy amikor a Víz világnapjáról is a nácik és a Magyar Nemzet jutnak eszedbe:

s

De ez mind semmi. A legcukibb az, amikor egy elszámolatlan szocialista politikus elszámoltatással fenyegetőzik. <3

m,

De itt nem állunk meg. Munkásököl vasököl, oda sújt, ahova köll. A nemzet proletárja láthatóan felvette a harcot a nép ópiuma és a nemzetközi klerikalizmus ellen. Permanens a forradalom:

De egy igazi tőröl metszett bunkó itt nem áll meg, s igyekszik másokat ott gyalázni, alázni, ahol az a leginkább fáj. Egy kis blaszfémia vasárnapra mindig jól jön, legalább Marika néni, aki amúgy az égvilágon senkinek nem ártott, majd jól elgondolkozik az életén templomba menet:

(a rendkívül igényes letakarás, szerkesztőségünk pontos munkavégzését dicséri, Szanyi mester a képet valódi meztelen valóságában töltötte fel, természetesen a Facebook ezt a képet törölte is)

sdf

Ahogyan nem sokkal később Szanyi Tibor oldala is elérhetetlenné vált a közösségi portálon. Csak találgatni tudunk, mi történt, de vélhetően a fenti kép miatt a politikust most kicsit nélkülöznünk kell egy időre a Facebookról.