Szombaton lövöldözés és tömegverekedés tört ki Ercsiben

Szombaton lövöldözés és tömegverekedés tört ki Ercsiben

Augusztus 10-én délután lincshangulat alakult ki a Fejér vármegyei településen. Két csoport gázpisztolyokkal, botokkal, baseball ütőkkel és autókkal támadt egymásra. A feleket végül a rendőrség választotta szét.

Az szokásosan kezdődő hétvége pillanatok alatt fordult káoszba, amikor két társaság különböző eszközökkel egymásnak esett – írta meg a Bors. A lap információi szerint többen megsebesültek, illetve voltak olyanok is, akiket kórházba kellett szállítani.

Történt egy nagyobb incidens, fegyverekkel törtek egymásra az emberek. Voltak olyanok is, akiket több lövés eltalált

– nyilatkozta a Borsnak egy helyi lakos. A szemtanúk szerint a fegyverek riasztópisztolyok, gázpisztolyok lehettek. Többen voltak, akit nem engedtek haza a balhé után helyszínelő rendőrök.

A lap úgy tudja, végül a rendőrök fékezték meg az egymásnak feszülő feleket, aztán pedig biztosították a helyszínt.

„A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást. Az elsődleges rendőri intézkedések megerősített rendőri jelenlét mellett, jelenleg is folyamatban vannak a településen” – válaszolta a Bors megkeresésére a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az Országos Mentőszolgálat nem nyilatkozott a lapnak.

(Címlapkép: Borsonline.hu, olvasói fotó)