Szorul a hurok, egyre több szálat bizonyítanak: Kubatov titkára ismerte a kopaszokat

Egyre több szálat bizonyítanak Kubatov titkára, a kopaszok és Erdősiné között

Varró Dániel nem mellesleg úgy lett közismert, mint Kindlovits Máté egykori osztálytársa, Kindlovits pedig ugye az FTC elnök és a Fidesz alelnök Kubatov Gábor titkára is. Erről mi is írtunk. Ha, nem hiszünk a szemünknek, hihetünk másnak is. Az Origo értesülései szerint ugyanis Kubatov Gábor titkára,

Kindlovits Máté közelebbről és közvetlenül is ismerheti azokat a kopaszokat, akik a Fidesz berkeiben is szégyenteljesnek, legaljának nevezett eset idején jelen voltak a Nemzeti Választási Irodánál.

Olyannyira, hogy Kindlovits a Facebookon büszkélkedett el belevaló, kemény csávó haverjaival, azokat ismerősként fel is jegyezte a közösségi portál. Később az Origo kérdései után a Facebook nagy mágusa rájött, hogyan tudja ismeretlenek elől elrejteni az ismerőseit, a pofon egyszerű művelet egyébként a 70 éves nagymamáknak és nagypapáknak is könnyebben megy, a kisiskolásoknál meg természetes.

A belevaló, kemény csávók közé tartozik: J. Lóránt, K. Tibor, Cs. Mihály is, akiknek az Origo szerint korábban is volt dolguk a rendőrséggel. Egyiküket éppen decemberben vitték be a rendőrségre, mert összeverekedett egy vendéggel azon a szórakozóhelyen, ahol kidobóként dolgozik. Másikuk arra panaszkodott, hogy

„Ez a kamerakorszak nem könnyíti meg a dolgunkat”.

Sz. Ferenc a népszavazásos balhénál már nem volt jelen, de a Fidesz védelmében részt vett a Fradi Security kiugrott szurkolói koordinátora, aki annak idején szintén azt mondta, hogy senki nem hívta oda, a pártingatlanra, de a gyilkosságért elítélt férfi ezt erkölcsi kötelességének érezte a megjelenést.

Ismeri egymást a kemény csávó és a fontos ember haverja (Facebook/Origo.hu)

Ez az érvelés kísértetiesen emlékeztet arra, mint amit a kopaszok most mondtak. Az Origo szerint azok a kopaszok, akik a Nemzeti Választási Irodánál is jelen voltak, ahhoz a nagyjából 50-80 fős keménymaghoz tartoznak, akiket rendszeresen foglalkoztat a Fradi Security. A cégnek csupán négy állandó alkalmazottja van, a meccsek biztosításában részt vevő 200-300 főt ugyanis alvállalkozóként foglalkoztatják.

A secusok segítenek kiszorítani azokat a szurkolókat is, akik nem asszisztálnak Kubatov azon módszereihez, melyek a stadionba történő beléptetést adatgyűjtéshez kötik. Erre mondták a secusok, hogy

„a kurvák csak tüntetni tudnak, boxolni nem”

– üzenve azoknak az egyébként békés, családos szurkolóknak, akiket azért kellett a hatalom által kiszorítani a stadionból, mert állítólag balhéznak. Az NVI előtt azonban kiderült, hogy kik csinálnak országos botrányt, mint ahogy az is, hogy a kiszorított szurkolók teljesen kulturáltan viselkednek, ha hagyják őket.