Minden vizesblokk lelke: a csaptelep! (x)

Minden vizesblokk lelke: a csaptelep! (x)

Aki szenvedett már nap mint nap egy-egy csaptelep hitványsága miatt, az bizony biztosan egyetért a címben foglaltakkal. Hiába minden kényelem, hiába minden csodás bútor, hiába a legjobb piperecikkek, ha a fürdőszobai csaptelep nem használható praktikusan és kényelmesen, akkor a teljes élménynek lőttek. Éppen ezért érdemes mindenképpen alaposan átgondolni, hogy milyen kifolyószelepeket választasz, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz.

Mire figyelj a kifolyószelep kiválasztásakor?

Ha megnézed a SaniterLine kifolyószelepeinek a kínálatát, akkor egészen biztosan látni fogod, hogy nem fogsz tudni gyorsan választani. De óva is intünk a kapkodástól, hiszen bár nem túl nagy szaniterről van szó, a szerepe mégis hatalmas. 

Nem mindegy ugyanis, hogy honnan, milyen erősséggel folyik a víz, mennyire tudod könnyen kezelni, milyen extrákat tudsz hozzá választani, hiszen a csap az, amit napjában rengetegszer tekersz el, nyomsz meg. Ha minden egyes alkalom kellemetlenséggel jár, akkor az roppant bosszantó tud lenni.

Hogy mik közül tudsz választani?

Amikor vásárlásra adod a fejed, a következőket fontold meg:

  • Melyik lesz számodra a legelőnyösebb kialakítás? Az egygombos, az egykaros, a tekerőgombos vagy a nyomógombos? Ezt teljes mértékben az egyéni preferenciád határozza meg, illetve talán még az, hogy van-e kisgyerek a háztartásban, hiszen ők talán a nyomós verziót egy fokkal könnyebben tudják önállóan kezelni.
  • Milyen kivitelezést álmodtál meg magadnak? Fali vagy álló változatot terveztél? Ez szintén a te ízléseden múlik, de azért sok esetben a csap méretei is megszabják a lehetőségeidet.

Természetesen a szín meghatározása lesz talán a legkönnyebb, lévén, hogy a SaniterLine kínálatában több mint egy tucat szín közül tudsz választani a réztől kezdve a matt feketén és fehéren át a rozé aranyig vagy a szálcsiszolt grafitig, hogy csak egy párat említsünk az igazán különleges darabok közül.

Ebből talán te magad is láthatod, hogy abszolút nem kell kompromisszumot kötni a praktikum és az esztétikum között, hiszen akkora a választék, hogy biztosan megtalálod azt, ami azt tudja, amit szeretnél, és még az ízlésednek is megfelel.

Ami kihagyhatatlan lépés, az az, hogy felmérd a saját és a családod igényeit, hiszen csak úgy fogsz tudni jól választani!

Éljen a márkahűség!

Szerencsére még a kedvenc márkádtól sem feltétlenül kell fájó szívvel búcsút venned, hiszen a SaniterLine minden olyan neves szanitergyártó márka termékeit forgalmazza, amelynek a neve egybeforrt a minőséggel! Ha tehát igazán biztosra szeretnél menni, akkor a prémiumminőségű, esztétikus és célszerűen alkalmazható kifolyószelepeket az ő kínálatukból szerzed be!

Legyen minden alkalom, amikor a fürdőszobát használod, ünnep, és hidd el, teljesen új élmények várhatnak rád egy-egy új csapteleppel!